Η Εταιρεία

Περιγραφή της Εταιρείας

Ιστορία

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 η εταιρεία ΠΑΠΑΚΩΣΤΗΣ - ΜΗΤΣΗΣ & Σια ΟΕ επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον χώρο των οδοντιατρικών υλικών εισάγοντας στην Ελλάδα τα οδοντιατρικά εργαλεία της Αμερικάνικης εταιρείας  HU-FRIEDY .

Στα χρόνια που ακολούθησαν με την εξέλιξη της Οδοντιατρικής επιστήμης και  με τις ανάγκες που αυτή δημιουργούσε, με την βοήθεια των καινοτόμων τεχνολογιών που είχαν σαν αποτέλεσμα συνεχώς βελτιούμενα προϊόντα και με την γνώση του αντικειμένου που αποκτήθηκε βήμα-βήμα, ή καλλίτερα χαμόγελο-χαμόγελο, μας δόθηκε η δυνατότητα να εδραιώσουμε μια σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τον Οδοντιατρικό κόσμο όσον αφορά στην ποιότητα των συγκεκριμένων εργαλείων ταυτόχρονα όμως και στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

 

ipm dental

Σαν συνέχεια το 2003 δημιουργήθηκε η εταιρεία ipm dental με σκοπό να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον τομέα των οδοντιατρικών εργαλείων γιατί πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση και η κατάλληλη πληροφόρηση μπορεί να προσφέρει σωστές υπηρεσίες. Με ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα προσπαθούμε να διατηρήσουμε την προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του πριν, κατά την διάρκεια, μα και μετά την προμήθεια των εργαλείων του και να παρέχουμε την καλλίτερη δυνατή  εξυπηρέτηση.

Στόχος και δέσμευση μας είναι να βελτιώνουμε την προσφορά μας στον Οδοντιατρικό χώρο όχι μόνο παρέχοντας πάντα τα σωστά εργαλεία στις σωστές τιμές μα και με την συνεχή ενημέρωση μέσω εκθέσεων, συνεδρίων και επιστημονικών πρακτικών σεμιναρίων.

Μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία παρουσίας μας στον χώρο των οδοντιατρικών εργαλείων παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα μας ελπίζοντας να βοηθήσει επιπλέον στην ενημέρωση σας και παραμένουμε στην διάθεση σας για επιπλέον πληροφορίες, σχόλια και επισημάνσεις.

Ευχαριστούμε για την δυνατότητα που μας δίνετε να συνεργαστούμε.

 

                                                     Μήτσης Γιάννης

 Αποκλειστικός  Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των οδοντιατρικών εργαλείων HuFriedyGroup


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in H:\root\home\crsshelpdesk-001\www\ipmdental\www\libraries\expose\core\layout.php on line 117